M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

Om M.S. Andersen Montage ApS - professionel ventilationsmontør

​Erfaring og ekspertise skal gøre en forskel

Hos M.S. Andersen Montage ApS er vi stolte af at kunne kalde os faguddannede ventilationsmontører med mere end 14 års erfaring inden for industriventilation.

Det betyder, at du som kunde er garanteret professionalisme og en kvalitet i top.

Vi er syv mand, der alle arbejder seriøst med vores opgaver, og som kan varetage alt fra små og simple serviceopgaver til en avanceret og krævende monteringsentreprise.

Få kompetent og faglig assistance

Vores primære målgruppe er ventilationsfirmaer, der har behov for faglig assistance, når der skal monteres, vedligeholdes eller repareres ventilationssystemer i industrien.

Gennem tiden har vi udført monteringsopgaver i hele Danmark og har monteret ventilationer på såvel skoler og i større haller som ved store og små byggeprojekter samt kontorlandskaber.

Vi samarbejder tæt med vore kunder, da vi ved, at et godt samarbejde er alfa omega for, at opgaven løses succesfuldt. Vi fører derfor en god dialog og løbende kommunikation med kunden, så alle er fuldt opdaterede, og eventuelle misforståelser bliver undgået.​

Vores medarbejdere arbejder altid målrettet og går til enhver opgave med en stor faglig viden og ekspertise inden for området - og vi siger aldrig nej til en god udfordring, der kræver lidt ekstra af vores kompetencer.

Vi løser opgaver inden for:

  • ​Montering
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Service
  • Renovering af eksisterende anlæg
  • Indregulering

Hvis du ønsker en professionel og erfaren montør til at tage hånd om din industriventilation, så kontakt M.S. Andersen Montage ApS på telefon

28 12 83 79.

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt