M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

MONTAGEFIRMA

Professionelt montagefirma

M. S Andersen er et montagefirma, som primært henvender sig til ventilationsfirmaer, der mangler kompetencer til montering af ventilationssystemer. Vores vigtigste opgave er at altid sikre, at den opgave vi påtager os, bliver løst på en professionel måde. Som montagefirma er det vores ønske at altid yde en service, der er i top, og vi vil altid stå inde for det håndværk, vi laver.

​Vi løser opgaver i forbindelse med mange forskellige projekter. Det kan fx være montering, renovering af eksisterende anlæg samt reparation og vedligeholdelse. Vores montagefirma har mange års erfaring, og vi har igennem årene løst mange opgaver i forbindelse med byggeprojekter, ombygninger og blot almindelig udskiftning af anlæg mv.

Vi er et montagefirma, der gerne tager i mod en udfordring. Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Uanset opgavens omfang, er vi altid glade for at påtage os den. For vores vedkommende kommer vore kunder altid i første række. Derfor sætter vi altid en god kommunikation og dialog med kunden højt. Så kender vi opgavens omfang og på hvilke premisser, den skal løses.

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt