M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

VENTILATION ODENSE​

Professionel montage af ventilation i Odense

Mangler I et montagefirma til at montere ventilation i Odense. M.S Andersen har en bred erfaring med montageopgaver. Vi har igennem årene arbejdet på mange forskellige projekter, mange forskellige steder. Vi er specialiseret i montage af ventilationssystemer.

Når I har behov for montage af ventilation i Odense, kan vi være jeres samarbejdspartner. Vores opgaver er ofte ude på haller, skoler, større kontorer, byggerier mv. Vi påtager os gerne opgaven, og det er selvom, den er stor eller lille.

Vores primære kunder er ventilationsfirmaer, som har brug for assistance til montering

Når vi samarbejder med en kunde, så sætter vi en ære i at levere et godt stykke håndværk. Vi har øje for detaljen og kender de faldgrupper, man skal være opmærksom på, når man monterer ventilationssystemer. Det kan fx være spjæld og ventiler, der ikke kan åbne og lukke ordentligt. Det kan få anlægget til at skabe unødig larm og træk. Der er med andre ord mange eksempler på små såvel som store ting, der kan have indflydelse på om ventilationen fungerer optimalt.

Når I skal bruge montage af ventilation i Odense, så kontakt os. Vi tager gerne en snak om opgaven og hvilken løsning, vi kan tilbyde jer. På vores hjemmeside finder I mere information om vores kompetencer, og de løsninger vi tilbyder.​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt