M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

VENTILATIONSFIRMA

Er I et ventilationsfirma og mangler assistance til en montageopgave?

Vi udfører en lang række af montageopgaver for ventilationsfirmaer. Ofte udfører vi opgaver, når haller, skoler større kontorer, skal have monteret ventilation. Vi kan tilbyde et ventilationsfirma med totalløsninger inden for montage, renovering af eksisterende anlæg samt service og vedligeholdelse.

Vi sætter en stor ære i vores håndværk – vi er stolte over det, vi laver. Derfor afleverer vi også altid en opgave, der er i orden, og som det ventilationsfirma, vi løser opgaven for, bliver tilfreds med. Det betyder b.la. kvalitet og færdiggørelse til den aftalte tid

Vi har en bred erfaring og er vant til at udføre vores arbejde i mange forskellige brancher. Vi har fx både arbejdet på skoler, større haller, byggeprojekter samt kontorlandskaber. Det er vidt forskelligt, om vores kunde er stor eller lille, vi udfører altid opgaven med kvaliteten og god service for øje.

Når vi arbejder, har vi fokus på at minimere monteringstiden, så er vi ikke til gene, det sted opgaven udføres, mere end højst nødvendigt. Og vi har stor fokus på en god kommunikation med det ventilationsfirma, vi samarbejder med.

Uanset om det er montering eller vedligeholdelse, så kan M. S Andersen hjælpe jeres ventilationsfirma med opgaven.​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt