M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

INDUSTRIMONTAGE

M. S Andersen er et veletableret montagefirma, der igennem mange år har tilegnet sig erfaring og kompetent viden inden for industrimontage, service, renoveringsamt reparation og vedligeholdelse

Vi henvender os til firmaer, der har behov for assistance til industrimontage. Vi varetager alle opgaver inden for industrimontage – både store og små. Vi har arbejdet på en bred vifte af projekter forskellige steder fx større haller, fabrikker, store kontorlandskaber og skoler.

Når vi påtager os at lave industrimontage af ventilation, er det vigtigt for os med et godt samarbejde. Vi skal have en tæt dialog med kunden, så vi kender omfanget af den industrimontage, der skal laves. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi har en klar forståelse for, hvor vi er henne i processen. Ofte overtager vi, eller kommer ind midt i et byggeprojekt, og så er det vigtigt for os at være briefet, så opgaven ikke tabes på gulvet.

Når vi laver industrimontage, sætter vi en ære i vores håndværk. Vi vil aflevere en opgave, der er afsluttet med grundighed – det sikrer det ønskede resultat.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har en forespørgsel på industrimontage. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og snakker om, hvordan vi kan løse den givne opgave.​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt