M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

KOMFORTVENTILATION

Professionel montering af komfortventilation

Når indeklimaet er dårligt, så kan det resultere i et dårligt helbred, nedsat arbejde og øget sygefravær. Det er ikke sundt for medarbejderne, og så er det dyrt for arbejdspladsen. Med komfortventilation sikrer virksomheden et godt indeklima. Når der er et godt indeklima, så forsvinder de gener, der påvirker helbredet og arbejdsevnen.

Hos os hænger pris og kvalitet altid sammen. Vi har både ekspertisen og erfaringen, således at monteringstiden bliver minimeret, og vi skaber mindst mulig gene for den virksomhed/institution, som vi arbejder hos

Assistance når der er behov for komfortventilation

Vi henvender os primært til virksomheder, som har behov for monteringskompetencer. Det kan fx være ventilationsfirmaer, der har behov for assistance til monteringen af deres systemer.

Når vi samarbejder med et ventilationsfirma, har vi altid øje for den gode kommunikation, så vi sikrer at ventilationsfirmaets ønsker og behov imødekommes. Vi løfter opgaven professionelt, og sikrer at alle led ikomfortventilationen løses professionelt og til tiden.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på montering af komfortventilation. På vores hjemmeside finder I mere information om vores kompetencer, og de opgaver vi løser.​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt