M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

REPERATION & VEDLIGEHOLDELSE​

Husk reparation og vedligeholdelse – det er nødvendigt.

Det er nødvendigt løbende at vedligeholde et ventilationssystem eller få det repareret, når der er noget galt. Så virker jeres ventilationssystem optimalt.

Ventilation sikrer en løbende udskiftning af luften og tilfører udeluft. Det gør det behageligt at opholde sig i rummet. Rengøring og vedligeholdelse er også med til at holde luften ren og sikrer et godt indeklima. Derfor er det vigtigt, at I er opmærksomme på, hvilken stand jeres ventilationssystem er i

Ventilationsanlæg fungerer forskelligt. I bygninger med mekanisk ventilation udsuges forurenet luft ved hjælp af ventilationsanlæg og samtidig indblæses frisk erstatningsluft. Afhængig af hvor stort behovet er for ventilation, kan anlægget hele tiden blæse ny luft ind eller blot rense og recirkulere luften i lokalet. Mekanisk ventilation kan også fungere som et klimaanlæg, hvor det bruges til at regulere temperaturen og fugtigheden i luften.

Det er yderst vigtigt at disse ventilationsanlæg bliver vedligeholdt og repareret efter behov, for at de kan blive ved med at bevare det korrekte indeklima.

Kontakt os, hvis I er i tvivl om jeres ventilationssystem, virker som det skal.​​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt