M.S. Andersen Montage ApS

Telefon: ​28 12 83 79

VARMEGENVINDINGSANLÆG

Vi monterer varmegenvindingsanlæg

Mange mennesker er i dag interesseret i et varmegenvindingsanlæg, da det sikrer et bedre indeklima. Med et varmegenvindingsanlæg bliver den varme og beskidte fugt suget ud, og der bliver i stedet tilført ren frisk luft. Den nye luft, der kommer ind, er ikke kold, men opvarmet af den luft, der er suget ud. Med et varmegenvindingsanlæg bliver helbredet og arbejdsevnen altså væsentligt forbedret samtidig med at varmen ikke forsvinder fra rummet.

Vi vil have tilfredse kunder, og derfor udfører vi også altid vores arbejde med omtanke, så vi lever op til kundens forventninger. Hos M.S Andersen får I derfor altid en god service, og vi har en tæt dialog om den opgave, der skal laves.

Hos M.S Andersen har vi kompetencerne og erfaringen til at montere varmegenvindingsanlæg hurtigt og professionelt. Vi søger altid at minimere monteringstiden, så vi ikke er til gene -men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Når vi installerer et varmegenvindingsanlæg, har vi stort fokus på alle dele af processen, så både helhed og detalje er i orden. Der skal nemlig ikke særlig mange fejljusteringer til før, at ventilationssystemet ikke fungerer optimalt.

Manger I en montør til at montere et varmegenvindingsanlæg, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra jer.​

Firmaet​

​M.S. Andersen Montage ApS

CVR: 28371357

Find os

Bredstrupvej 12, 5450 Otterup

Find os med Google Maps

Kontakt